Uw behandeling

Geplaatst op 16-3-2020

Corona epidemie en activiteiten op het Centrum Voortplantingsgeneeskunde

In verband met de escalatie van de corona crisis zien wij ons genoodzaakt onze activiteiten sterk te verminderen. Dit betekent dat veel behandelingen gestaakt worden. Concreet: op aanstaande vrijdag 20.3.2020 worden in principe de laatste behandelingen afgerond.  Tot nader order worden er geen nieuwe behandelingen opgestart of ingepland. Wat betreft diagnostiek: het is niet meer mogelijk om een semenanalyse in te leveren.

Wij snappen dat u met vragen zit. Wanneer u momenteel onder behandeling bent en een afspraak heeft staan, zult u telefonisch worden benaderd door ons. Dan bespreken wij met u uw specifieke situatie en wat de maatregelen voor u betekenen.

UPDATE 1-4-2020: op dit moment zijn alle afspraken op onze afdeling tot en met 24 april helaas afgezegd.

 

BELANGRIJK: heeft u klachten (hoesten, niezen, koorts), neem dan éérst telefonisch contact op met onze afdeling, voordat u naar het ziekenhuis komt. Tel: 043 – 387 53 60

Wij hopen op uw begrip.

 

Gaat u op reis naar een zikavirus gebied?

Het zikavirus is een virus dat de ziekte zikakoorts veroorzaakt. Het is wetenschappelijk bewezen dat besmetting met het zikavirus schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind. Daarom wordt zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden (en hun partners) geadviseerd om met een arts de noodzaak van een reis naar gebieden waar het zikavirus voorkomt te bespreken en reizen die niet noodzakelijk zijn uit te stellen.

Bent u bij ons onder behandeling of gaat u starten met een behandeling? Meld het dan aan uw behandelend arts wanneer u van plan bent naar een zikagebied te reizen!

Een actueel overzicht van de landen waar het zikavirus voorkomt, vindt u hier.